Siirry sisältöön

Usein kysyttyä?

Voinko varata paikat puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä?

Ei voi, paikkojen varaus ennakkoon onnistuu ainoastaan ostamalla lippu verkkokaupastamme tai lippukassalta.

Haluan ostaa verkkokaupasta lipun, mutta minulla ei ole älypuhelinta tai tulostinta, miten voin esittää lipun?
Mobiililippu on QR-koodi, joka on tarkoitettu esitettäväksi puhelimen tai tabletin näytöllä, sen voi myös esittää printattuna. Jos nämä tavat ei ole mahdollisia voit esittää henkilöllisyystodistuksen, jolloin löydämme liput järjestelmästämme nimellänne (Huom. liput pitää olla varattuna samalla nimellä ja koko nimi pitää olla annettu).

Olin ostamassa verkkokaupassa lippua, tapahtuma keskeytyi, mutta paikka jäi varatuksi salikarttaan. Onko paikka varattu minulle?
Jos maksutapahtuma ei mennyt läpi, paikka ei ole varattu vaan vapautuu myyntiin 30 minuutin kuluttua.

Ostin verkkokaupasta lipun, maksoin mutta tapahtuma keskeytyi ja en saanut mobiililippua. Onko paikka kuitenkin varattu minulle 
Hyvin todennäköisesti tapahtuma ei ole kytkeytynyt kassaamme, ota yhteyttä: 0400-821752 tai kuvatahti@gmail.com, niin kytkemme sen manuaalisesti.

Ostin verkkokaupasta lipun, kaikki meni hyvin, mutta en saanut mobiililippua, onko paikka kuitenkin varattu minulle?
Paikka on todennäköisesti varattu, ainoastaan sähköposti on mennyt hukkaan jostain syystä. Tarvitset kuitenkin mobiililipun kassalla, joten ota yhteyttä: 0400-821752 tai kuvatahti@gmail.com

Maksan kulttuuriseteleillä tai Gift4you lahjalipuilla, voinko ostaa paikat etukäteen verkkokaupasta?
Kulttuuriseteleillä ja Gift4you lahjalipuilla ei pysty ostamaan verkkokaupasta, näillä ennakkoon ostaminen onnistuu ainoastaan lippukassaltamme. Smartumin ja Epassin verkkomaksut ovat maksuvaihtoehtona verkkokaupassa.

Tein maksun Epassin tai Smartumin puhelinsovelluksella, onko minulla lippu?
Epassin ja Smartumin puhelinsovelluksilla voit ostaa lipun ainostaan kassalta, jos teet näillä maksun etänä, se ei kytkeydä mihinkään ja sinulla ei ole lippua. Jos näin on päässyt tapahtumaan, ota välittömästi yhteyttä 0400-821752. Epassin maksut on peruttavissa viikon ajan, mutta Smartumilla peruutus pitää tehdä saman vuorokauden aikana.

Kuinka pitkälle ennakkoon voin ostaa näytöskohtaisen elokuvalipun?
Ennakkoon ostaminen onnistuu kaikkiin jo julkaistuihin näytöksiin.

Miksi ohjelmisto on vain noin viikoksi eteenpäin?
Elokuvateatterialalla ohjelmisto tehdään aina viikottain, viikoksi kerrallaan. Elokuvaviikko on aina perjantai - torstai, ohjelmisto tehdään ja julkaistaan edeltävänä maanantaina tai viimeistään tiistaiaamuna (seuraavalle pe - to jaksolle).

Lisäksi voimme tarpeen vaatiessa myös julkaista lisänäytöksiä hyvinkin lyhellä ajalla (esim. edeltävänä päivänä), jos näytöksissä on ruuhkaa ja sopivia esitysaikoja on vapaana.

Käytönnössä ohjelmistoa ei pysty tekemään pidemmälle, koska seuraamme koko ajan elokuvien menestystä ja tämän mukaan kohdennamme oikeat näytösmäärät kullekin elokuvalle.

Mitä kieliversioita elokuvista esitetään?
Lastenelokuvat ja kotimaiset elokuvat ovat pääsääntöisesti suomeksi puhuttuja, osassa on myös suomenkielinen tekstitys heikkokuuloisia varten (ns. kuvailutulkattu). Ulkomaiset aikuisten elokuvat ovat pääsääntöisesti puhuttu originaali kielellä ja tekstitetty suomeksi.

Kuinka pitkään elokuva on ohjelmistossa?
Niin kauan kun elokuvalla on katsojia, päätökset elokuvien jatkosta tehdään aina viikoittain ohjelmistoa tehdessä.

Milloin seuraavan viikon elokuvat julkaistaan?
Elokuvaviikko on perjantaista – torstaihin, tulevan elokuvaviikon ohjelmisto julkaistaan yleensä edeltävänä sunnuntaina tai maanantaina

Kuinka pitkälle tiedämme tulevat elokuvat?
Riippuu elokuvista, osa elokuvista (yleensä ns. suuret ensi-illat) buukataan hyvissä ajoin ennen elokuvan ensi-iltaa ja osa elokuvista buukataan tulevan elokuvaviikon ohjelmistoa tehtäessä. Joitain elokuvia buukataan vasta ensi-ilta päivän jälkeen. Kun elokuvan buukkaus on tehty tai varmistus saatu sen tulosta, julkaisemme sen ”tulevia elokuvia” osiossa nettisivuillamme.

Voiko lahjalippujen ja sarjalippujen voimassaolopäivää jatkaa?

Voimassaolopäivää ei voi jatkaa.