Siirry sisältöön

Liput ja maksuvälineet

Lippujen hinnat

Pääsääntöisesti elokuvalippujen hinnat on seuraavat:

13€ normaali elokuva
14€ pitkä elokuva (yli 2h 15min)
11€ lasten elokuva

Lisäksi voi olla joitain erikoishinnoitteluja.

Ennakkoliput

Elokuvaliput on ostettavissa paikkakohtaisesti ennakkoon näytöksiin, jotka on jo julkaistu.

Ennakkoliput voi ostaa, joko täältä nettikaupasta tai Kauttuan Kuvan ja Kuvalan lippukioskista, jotka ovat avoinna näytösten aikoina.
 

Maksuvälineet

Nettikaupassa maksutapoina käyvät yleisimmät pankkikortit ja pankkien verkkomaksut, myöskin Smartumin ja Epassin verkkomaksut toimivat verkkokaupassamme.

Lippukassoilla maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, smartum pay, e-passi, edenred kortti, smartum kulttuurisetelit ja tyky kulttuurisetelit.

Lahjaliput

Lahjaliput ovat oivallinen lahja moneen tapahtumaan ja tilaisuuteen. 

Uudet lahjalippumme ovat koodipohjaisia, asiakas saa ostaessaan koodin joka sisältää lahjalipun.
Koodin voi käyttää lipun ostamiseen verkkokaupassa tai kassallamme.

Lahjalippumme käyvät kaikkiin normaali elokuviin.
Lahjaliput eivät käy erikois-elokuvaesityksiin / eventeihin ja oopperoihin.

Lahjaliput ovat voimassa 12 kk. 

Lahjaliput voi ostaa verkkokaupastamme, Kauttuan Kuvan tai Kuvalan lippukioskista, jotka ovat avoinna näytösten aikoina.

Yrityksille, yhdistyksille ym. jotka ostavat isoja määriä kerralla, alennuksia ostomäärän mukaan, myös laskutus mahdollista.
Tiedustelut: tero@kuvatahti.fi, 0400-821752

Lahjalippuja ei vaihdeta rahaksi eikä vanhaksi menneitä / käyttämättömiä lahjalippuja hyvitetä.

Kulttuurietuliput

Kulttuurietulippu on nimetty lippu, jonka voi ostaa Epassilla ja Smartumilla. Kulttuurietulippu on voimassa 12kk ja käy kaikkiin elokuvaesityksiin Kauttuan Kuvassa ja Kuvalassa. Kulttuurietuliput ovat koodipohjaisia, asiakas saa ostaessaan koodin joka sisältää elokuvalipun. Koodin voi käyttää lipun ostamiseen verkkokaupassa tai kassallamme. Kulttuurietulippu on henkilökohtainen. Kulttuurietulippu on ostettavissa verkkokaupasta ja kassoiltamme. Kulttuurietulippua ei vaihdeta rahaksi, eikä vanhaksi menneitä käyttämättömiä kulttuurietulippuja hyvitetä.

Alennukset
 
Opiskelija- ja varusmiesalennus 1€
 
Alennukset myönnetään normaali lipunhinnoista. Tarjoushintaisiin, sarjalippuihin ym. alennettuihin hintoihin ei alennuksia myönnetä.
Alennukset saa esittämällä voimassa olevaa opiskelija- tai varusmieskorttia.
Huom: Käytännön syistä verkkokauppaostoista ei saa alennusta.

Vaihto- ja palautusoikeudet

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Huomio ostaessasi lippuja myös ikärajat, lipun hintaa ei palauteta, jos pääsy näytökseen joudutaan elokuvateatterilla estämään ikäraja vaatimuksen vuoksi.

Jos ostit liput vahingossa väärään elokuvateatteriin tai näytökseen, väärin ostetut ostetut liput voi vaihtaa oikeaan näytökseen. Vaihto pitää tapahtua toimistomme aukiolo aikoina ja vähintään 3 tuntia ennen ostettujen lippujen näytöksen alkua. Lipun vaihto tapahtuu ottamalle yhteyttä toimistoomme: puh 0400-821752 tai kuvatahti@gmail.com. Toimistomme aukioloajat löytyy yhteystiedoista. Lipun vaihtoon tarvitsemme ostetut liput sähköpostitse ja kirjallisen pyynnön mihin haluatte vaihtaa liput, eli mikä elokuvateatteri, mikä näytös ja mitkä paikat.
Huom. Elokuvateattereiden kassoilla ei lipun vaihtoja voi tehdä!