Toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy:

KUVA-TÄHTI OY
Ilmaristentie 10, 23200 Vinkkilä
Y-tunnus: 0794277-0

Kuva-Tähti Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Mitään tietojasi ei anneta tai myydä kolmannelle osapuolelle ellei jostakin syystä laki toisin määrää.

Myymme pääsylippuja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vaihto- ja palautusoikeudet

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Huomio ostaessasi lippuja myös ikärajat, lipun hintaa ei palauteta, jos pääsy näytökseen joudutaan elokuvateatterilla estämään ikäraja vaatimuksen vuoksi.

Jos ostit liput vahingossa väärään elokuvateatteriin tai näytökseen, väärin ostetut ostetut liput voi vaihtaa oikeaan näytökseen. Vaihto pitää tapahtua toimistomme aukiolo aikoina ja vähintään 3 tuntia ennen ostettujen lippujen näytöksen alkua. Lipun vaihto tapahtuu ottamalle yhteyttä toimistoomme: puh 0400-821752 tai kuvatahti@gmail.com. Toimistomme aukioloajat löytyy yhteystiedoista. Lipun vaihtoon tarvitsemme ostetut liput sähköpostitse ja kirjallisen pyynnön mihin haluatte vaihtaa liput, eli mikä elokuvateatteri, mikä näytös ja mitkä paikat.
Huom. Elokuvateattereiden kassoilla ei lipun vaihtoja voi tehdä!

Toimitustapa

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen. Asiakkaan tulee esittää ostetut liput teatterin ovella tai kassalla, jossa ne skannataan. Lippuja ei toimiteta postitse.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.