• Tervetuloa kotisivuillemme !
  • Elokuvalipun voi nyt ostaa etukäteen nettikaupastamme !
Verkkokaupan säännöt

Yleistä

Myymme verkkokaupassamme paikkakohtaisia pääsylippuja, jo julkastuihin näytöksiin.
Myyjänä toimii Kuva-Tähti oy (y-tunnus 0794277-0), liput sisältävät arvonlisäveron (10%).

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu valitsemalla etusivulta elokuva, kyseisen elokuvan kalenterista oikea näytös ja sen sen jälkeen painamalla "osta liput näytökseen" nappia, seuraavaksi valitaan istumapaikat aukeavasta salikartasta, kun paikka/paikat on valittu antaa asiakas omat tietonsa ja suorittaa maksun. Maksun suoritettuaan hän saa sähköpostiinsa koodin, jota vastaan hän saa varsinaiset liput elokuvateatterin lippukassasta. 

Ongelmia ta kysymyksiä verkkokaupan kanssa ? katso: Usein kysyttyä tai soita: 0400-821752

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilausehtoihin.
Kuva-Tähti oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä,. Maksutapoina ovat seuraavat vaihtoehdot: Osuuspankki, Nordea, Tapiola, Sampo, Aktia, Säästöpankki, Paikallisosuuspankit, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit (Visa, Visa Electron ja MasterCard).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitustapa

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan sähköisinä lippuina heti maksamisen jälkeen. Lipuissa olevat koodit tulee lähettää omaan sähköpostiin, tulostaa tai ottaa muulla tavalla talteen. Lippuja ei toimiteta postitse.

HUOM! Varsinaiset pääsyliput saat Kuvalan kassalta em. koodeja vastaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin, ylitsepääsemättömän esteen sattuessa tai jos olet vahinkossa valinnut väärän näytöksen liput voi vaihtaa toiseen saman hintaiseen tai halvempaan jo julkaistuun näytökseen Kuvalan kassalla, voit myös vaihtoehtoisesti käyttää kyseisen summan lahjalippujen ostoon, tämän pitää tapahtua ennen sitä näytöstä, johon olet liput ostanut. Jälkikäteen vaihtoa ei voi suorittaa !

Ottamalla meille sähköpostitse yhteyttä voit vaihtaa liput toiseen saman hintaiseen tai halvempaan, jo julkaistuun näytökseen. Tämän pitää tapahtua viimeistään vuorokauttua ennen näytöstä,  johon liput on ostettu. Näytöspäivän aikana tai sen jälkeen lippuja ei voi vaihtaa sähköpostitse. 
Eli jos esim: ostat liput saman illan näytökseen, sitä ei voi vaihtaa sähköpostitse.
Huom: Lippuvaihdot ainoastaan tästä sähköpostiosoitteesta:  tero@kuvatahti.fi
Sähköpostissa pitää olla mainittu: koodi (joka tuli lippujen oston yhteydessä), nimesi ja mihin näytökseen liput vaihdetaan.
Sähköpostitse, ei voi vaihtaa lahjalippuihin.  

Muut

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.ki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 
&nsbp;
Tulossa ensi-iltaan

Facebook-yhteisö

Löydät meidät myös Facebookista.

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa myös SporttiPassilla ja kulttuuriseteleillä! (mm. Smartum, Tyky, Virike)

 
 
Sijainti: Kuva-Tähti / Kuvala / Verkkokauppa /

Movie trailers provided by Filmtrailers.com